divendres, 20 de juliol del 2012

El Pla de l’Estany ja disposa d’un banc del temps

T’agradaria oferir els teus coneixements a altres persones? T’interessaria que algú t’ajudés en una necessitat puntual? Vols conèixer gent? Apunta’t al Banc del Temps del Pla de l’Estany!

Un banc del temps és un grup de gent disposada a intercanviar serveis, coneixements i tasques com poden ser: fer arranjaments de roba, ensenyar a cuinar un plat, donar classes d’idiomes, passejar el gos... Tots aquests serveis s’intercanvien per altres serveis sense que hi hagi diners pel mig.

El banc del temps és una bona alternativa a la crisi, ja que permet resoldre necessitats de la vida quotidiana sense que suposi una despesa de diners. El banc vol fomentar les relacions entre les persones a través de l’intercanvi i l’ajuda mútua.

Per a més informació visita el web del banc: http://bdt.entitatsplaestany.cat o apropa’t el dissabte 29 de setembre a la plaça Major de Banyoles (11h a 13h). Farem difusió del banc i farem una petita mostra d’alguns dels serveis que es poden intercanviar al banc. 

El banc està organitzat pel Consorci de Benestar Social Pla de l'Estany-Banyoles; Ateneu Obert de la Dona; Associació Sociocultural de Dones Marroquines de Banyoles, NUR; Associació de Defensa del Patrimoni Natural de Banyoles i Comarca, Limnos; i diverses persones de la comarca a títol individual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada